Blog Inspiratie

Workshop Tafelstyling part 1

Mijn passies komen samen in food-interieur & DIY daarom vond ik het super leuk dat Miranda Verberne van etenvaneenlekkeretafel mij vroeg of ik een workshop kon ontwikkelen. Het werd al snel duidelijk dat het een workshop tafelstyling zou worden want daarin komen mijn passies samen en mijn jaren lange ervaring als interieur-stylist zou me daar natuurlijk enorm bij helpen.  Na heel wat uurtjes voorwerk was het zondag 19 oktober dan zover. Om 10.15 uur druppelden de eerste dames bij het mooie proeflokaal op de prachtige locatie, Fort Isabella in Vught. (sfeer & styling plan voor dit proeflokaal made by withlovecelesta)

Nadat iedereen er was en wij ons voorgesteld hadden begon de workshop. Na mijn verhaal over alle ins en outs van tafelstyling gingen de deelnemers enthousiast zelf aan de slag om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en om uiteindelijk te eindigen aan een mooi gedekte tafel.  Een tafel vol met vazen in allerlei maten, het mooie ambachtelijke geproduceerde servies van Wonkiware van de winkel Yoth in ’s Hertogenbosch, allerlei accessoires van boomschijven tot een stolp. Ook was er volop keus van bloem en groen. Voor de deelnemers had ik naamkaartjes gemaakt in 2 stijlen zodat ze konden zien dat alleen dat al verschil in stijl en sfeer kan maken.DSC_0008DSC_0047 DSC_0236DSC_0239DSC_0348DSC_0161DSC_0097DSC_0340Nadat de workshop afgelopen was begon de overheerlijke lunch.

DSC_0374

DSC_0379Het was een succes en er volgen binnenkort nog meer workshops  dus houd de agenda van withlovecelesta in de gaten. Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden en ook qua stijl en sfeer kan het op maat. Voor meer info stuur me dan een mail info@withlovecelesta.nl  De mooie foto’s zijn gemaakt door Lizzy, IG fienelou, super fijn!

Bewaren

Bewaren

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  bianca zwart
  22 oktober 2014 at 13:16

  Ziet er super gaaf uit Celesta. Ik wens jou/jullie veel succes toe met het geven van deze workshops.

 • Reply
  Tim
  22 oktober 2014 at 13:52

  Mooi celest, trots!! X

 • Reply
  Anna
  18 november 2014 at 10:17

  Absoluut prachtig! En die kaartje ook zeg, wat leuk bedacht! Dit geeft echt sfeer op tafel. Zelf heb ik net ook nieuwe tabletop items en serviezen aangeschaft, kan haast niet wachten tot de volgende gelegenheid waarvoor ik het speciaal uit de kast kan halen en de tafel te stylen!

  • Reply
   withlovecelesta
   18 november 2014 at 10:28

   Wat leuk Anna. Je hoeft niet lang meer te wachten want de leuke feestdagen komen eraan maar ik zou er iedere dag een feestje van maken ; ) Ik ben druk met diverse kersttafels styling dus binnenkort meer hierover. Dank voor je leuke reactie! fijne dag

  Leave a Reply