Blog

Maakt geld jou gelukkig? De verpakking in ieder geval wel!

Wie kent het niet de envelop icoontjes op een uitnodiging? Voor veel mensen een uitkomst want dat is lekker makkelijk, hup envelopje uit de la, geld erin, naam erop en klaar. Ook ik vind het soms fijn om geld te krijgen voor mijn verjaardag vooral als ik iets onweerstaanbaar moois heb gezien waar ik op dat moment net iets te weinig geld voor heb. Maar vind het zo’n gemiste kans om je gift in zo’n saaie witte envelop te doen. Nul beleving en zo onpersoonlijk. Blij word ik zelf altijd enorm van kekke ingepakte presentjes….zo leuk om alleen al happy te worden van de buitenkant, vind je niet? Dat iemand met zoveel aandacht en liefde dat voor je doet is al een cadeautje op zich. Dit geld natuurlijk zeker ook voor kinderen. Mijn dochter Lotje van 9 geeft zelf bijna alleen nog maar centjes als cadeau en zelf wil ze dat ook want ze wil dolgraag een I-pad mini. Mijn uitdaging ligt dan ook om op een leuke maar toch simpele manier het geld te verpakken zodat dat alleen al een feestje op zich is. Voor haar leuker om te geven en voor de ontvanger leuker om te krijgen. Vaak kan ik het niet laten om er toch nog een kleinigheidje bij te doen. Dit verwerk ik dan meestal aan de buitenzijde van de verpakking. Hier volgen wat leuke tips om je verpakking te personaliseren en te pimpen: Met de HEMA stempels kan je het heel persoonlijk maken om de naam met eventueel tekst te verwerken. Ook met de witte zelfdragende klei kan je leuke dingen doen. Ga gewoon op een druilerige zondagmiddag kleien, zo zorg je voor een voorraadje van leuke hangers (vergeet niet een gaatje te prikken met een rietje) Geld voor kids! IMG_4475 IMG_4457

Bewaren

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Fête des Gamins
  10 oktober 2014 at 21:40

  Mooie en fijne pakjes vanbinnen en vanbuiten … ideaal!

 • Reply
  withlovecelesta
  11 oktober 2014 at 14:51

  Dankjewel!…Je ziet dat ik op blog gebied echt net begin dus veel te leren. Ik vind het dus ook zo gaaf dat ik met Anki en jullie naar the DDW mag!
  Tot dan.

 • Leave a Reply