Blog

Let’s dance the night away!

Het was weer feest in huis. Lotje werd 9 jaar. Omdat ik het voor haar verjaardag erg druk had gehad was het een lastminute project maar onder druk kunnen er de leukste dingen ontstaan. Om eenheid te krijgen in de uitstraling van je feestje ga je eerst kijken wat de activiteit is. Vaak stem ik daar de uitnodigingen en styling op af. Bij dit feestje gingen we eerst thuis dineren daarna naar een dansfilm, StepUp5, waar daarna een dj zou draaien dus ik ben voor de uitnodiging op pinterest op zoek gegaan onder de term ‘dance’. Er volgden heel veel foto’s en ideeën en al snel vond ik een foto van ‘the dancing cats’ en al eerder vond ik de leuke tekst ‘let’s dance the night away’ de basis was gezet!

img_4874-klfc10bb266752a5b64153e729f9a39569

In het programma illustrator heb ik deze 2 foto’s verwerkt tot een uitnodiging inclusief datum en tekst ‘diner- movie- dance -home’ en de tijden erbij zodat ze het programma wisten.

img_4794-kl

De tafel heb ik gestyled in dezelfde kleur & stijl als de uitnodiging en ik had zelf ook nog wat accessoires in dezelfde kleur dus de kussens en het plaid paste goed bij het sfeertje en zorgde voor een mooi accent. De servetten had ik laatst bij kwantum gekocht en had daar bij iedereen een plaatje van ‘the dancing cats’ bij gelegd. Als placemat gebruikte ik dubbel gevouwen vloeipapier en dit papier gebruikte ik ook om de bedankjes mee in te pakken.

  enjoy

Ook het bedankje pas je aan het thema of kleur aan. Al snel vond ik bij action een mini discolampje, te gek! Een lading batterijen gekocht en inpakken maar. Het vloeipapier leent zich prima als inpakpapier en hier plakte ik dan weer de helft van de uitnodiging op zodat dit weer matcht met de rest. De snoepring kocht ik ook bij action en die kregen ze in de bios. Het feestje en het bedankje was echt een succes. Tijdens het eten draaiden we top 40 muziek om het dance feestje compleet te maken.

img_4869-kl img_4871-kl

Ok last but not least moest er ook op school nog getrakteerd worden. Ik vond laatst bij de wibra witte cadeau doosjes die eigenlijk gebruikt worden als huwelijks-bedankje maar ik zag daar al snel een kans in. Ik printte de tekst ‘let’s dance the night away’ tig keer uit en heb ze uitgesneden en op het doosje geplakt (aan een zijde van het doosje waren zilveren hartjes gedrukt dus daar plakte ik het overheen) een stukje wit bakpapier erin en zo’n mooie snoepring in de juiste kleur en klaar was ik. (ben stiekem wel een avond bezig geweest hoor ; )) Lotje wilde er ook nog wat cakejes bij dus daar maakte ik stekers voor. Een satéprikker en daar lijmde ik dan de overgebleven plaatjes en tekst op. Het is mooi om dit te presenteren op een schaal of op een grote etagere. De bedankjes heb ik ook voor haar grote mensen feest gebruikt.

img_4948-kl

Zo zie dat als je voor een duidelijke kleur of thema kiest en dit consequent doorvoert er een eenheid ontstaat. Dus geef je ogen goed de kost want het is de kunst om in niets iets te zien. Veel kosten had ik niet wel kost het je wat tijd maar het resultaat is er dan ook naar. Op naar het volgende feestje!

Bewaren

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Eigenhandig
    7 november 2014 at 09:21

    Wat een prachtige kleurencombinatie. En hoe kun je niet vrolijk worden van die dansende katten!

  • Leave a Reply